(stads)verwarming

(stads)verwarming

(stads)verwarming

In steeds meer wijken in Nederland word gebruik gemaakt van stadsverwarming, hierbij word warm tapwater en CV-water direct aan uw woning geleverd. Dit is voornamelijk bij woningen zonder gas-aansluiting, en zorgt ervoor dat u geen eigen cv ketel nodig heeft.
Het systeem van stadsverwarming is vrij simpel, warm cv water komt de woning binnen, en elk verwarmingselement heeft zijn eigen thermostaat/regeling. In de meeste gevallen heeft elke radiator een eigen thermostaatknop.

Mocht U één centrale thermostaat willen in de woonkamer, moet er een 2-weg klep in uw systeem worden geplaatst. Deze communiceert met de thermostaat om de temperatuur op een gelijk niveau te houden. U hoeft dus alleen nog maar de gewenste ruimtetemperatuur in te stellen.

Er zijn meerdere soorten thermostaten mogelijk, ook een smart thermostaat die in verbinding met uw telefoon staat kan worden aangesloten. Zo heeft U waar U ook bent controle en inzicht over de verwarming thuis.
Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze werkzaamheden en hebben dit al in honderden huizen toegepast, neem contact met ons op voor een offerte;

Richtprijs €350-€550 afhankelijk van situatie en type thermostaat.

Heeft u vloerwarming?
Heeft u een ouderwetse ronde thermostaat knop op de muur in de woning voor alle radiatoren?
Wat voor thermostaat wilt u?
Upload hier een foto van de meterkast:
Scroll naar boven
WhatsApp whatsapp